İNCEKARA OKÇULUKTA BİRİNCİ

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü (GSGM) ile ortaklaşa düzenlenen oyunlardaki okçuluk müsabakaları, TBMM Spor Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Okçuluk turnuvasına AK Parti milletvekilleri Halide İncekara (İstanbul), Mehmet Halit Demir (Mardin), Fahrettin Poyraz (Bilecik), Mustafa Ataş (İstanbul), Abduhladi Kahya (Hatay), Hüseyin Devecioğlu (Kilis) ve Cemal Taşar (Bitlis) katıldı.

ATA SPORLARIMIZI GENÇLERİMİZE SEVDİRMELİYİZ

Müsabakalar sıralama ve bireysel eleme sistemine göre yapıldı. Turnuvanın tek bayan milletvekili Halide İncekara, birincilik kupası aldı. İncekara turnuva sonrasında yaptığı açıklama ata sporlarına olan ilginin daha da arttırılması gerektiğinin altını çizerek, ?bu tür organizasyonlarla özellikle gençlerimizin ata sporlarına karşı olan farkındalığını arttırmalıyız? dedi. İncekara gazetecilerin elinizdeki oku kime hedef almak isterseniz sorusuna ise ?çocuklara ve gençlere zarar veren her şeye ve herkese? şeklinde yanıt verdi.

POYRAZ VE ATAŞ TURNUVANİN EN İYİLERİ OLDU

Erkeklerde ise Fahrettin Poyraz birinci, Mustafa Ataş ikinci ve Mehmet Halit Demir ise üçüncülüğü elde etti. Ataş ve Poyraz arasındaki mücadele ise turnuvanın son dakikasına kadar devam etti. Poyraz son atışlarda gerçekleştirdiği isabetli atışlarla birinciliği elde ederken ?Mustafa Ataş çok zorlu bir rakip? dedi.  Dereceye giren milletvekillerine madalya ve kupalarını, TBMM Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe ile Okçuluk Federasyonu Genel Sekreteri Sirer Aydın verdi.

Kategori: Faaliyetler
Önceki yazı
AİLELER ÇOCUKLARINI MÜLK GİBİ GÖRÜYOR
Sonraki yazı
ÇOCUK KORUMA YASASI İŞLER HALE GETİRİLMELİ
Menü