İNCEKARA FACEBOOK`DA

Teknolojiyi yakından takip eden AK Parti İstanbul milletvekili ve Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Halide İncekara dünyanın her tarafında en çok kullanılan sosyal paylaşım sitesi Facebook`da yerini aldı. TBMM çatısı altında çalışmalarını kadın, gençlik, çocuk ve şiddet üzerine yürüten İncekara gençlere daha yakın olmak ve onlarla fikir alışverişinde bulunmak için gençlerin büyük çoğunluğunun rağbet ettiği facebook`da yerini aldığını söyledi.
Teknolojiyi yakından takip eden AK Parti İstanbul milletvekili ve Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Halide İncekara dünyanın her tarafında en çok kullanılan sosyal paylaşım sitesi Facebook`da yerini aldı. TBMM çatısı altında çalışmalarını kadın, gençlik, çocuk ve şiddet üzerine yürüten İncekara gençlere daha yakın olmak ve onlarla fikir alışverişinde bulunmak için gençlerin büyük çoğunluğunun rağbet ettiği facebook`da yerini aldığını söyledi. İncekara kapı kapı dolaşarak gençlerin dertlerini, sorunlarını dinleyip onları anlamaya çalışmak yerine facebook`da gençlerle daha rahat iletişim kuracağını belirtti.
SADECE SAHADA DEĞİL SANAL ALEMDE DE ÇALIŞIYOR
AK Parti İstanbul milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Halide İncekara sosyal paylaşım sitesi facebookta günlük ve sosyal hayatının yanında, siyasi yaşantılarındaki gelişmeleri de paylaşıyor. İncekara referandum çalışmalarını sadece sahada değil sanal alemde de büyük bir hızla sürdürüyor. İncekara facebookta sosyal paylaşımlar yapıyor, kendi duvarlarına gelen mesajları görüyor, aynı zamanda duvarlarından yaptıkları paylaşımlarla hedef kitlelerine mesajlar veriyor.
ÖNCELİĞİMİZ GENÇLER
Facebook?ta üyeliği bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili Halide İncekara , Facebook hesabının fake olmadığını, kendisinin de bir Facebook kullanıcısı olduğunu belirterek; ?İnternet dünyasında Facebook şu anda önemli bir yere sahip. Facebook?ta bizi seven insanlar bizleri ekleyip, iletişim kurmak istiyorlar. Önümüzde Türkiye`nin kaderini belirleyecek bir referandum var, sadece sahada çalışmak seçmenle yüz yüze gelmek yetmiyor teknolojinin bütün imkanlarını en verimli şekilde kullanmak zorundayız. AK Parti`nin en büyük önceliği sayın başbakanımızın da her fırsatta söylediği gibi gençlerdir. Gençlerimizin  bu kadar yoğun olduğu bir alanda bir siyasetçinin olmamasını ben düşünemiyorum.? dedi.
Kategori: Faaliyetler
Önceki yazı
DOĞUM BORÇLANMASININ MİMARI GELİŞMELERDEN MUTLU
Sonraki yazı
ANAYASALAR ÜLKENİN VİZYONUNU GÖSTERİR
Menü