İNCEKARA KARAMANLI KADINLAR BULUŞTU

AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Halide İncekara, AK Parti Karaman Kadın Kolları`nın misafiri oldu. 8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinliklerine katılmak için Karaman`da giden İncekara`nın ilk durağı, yardıma muhtaç çocuklar için düzenlenen kahvaltı oldu. Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu`nun eşi Hilal Uğurlu tarafından düzenlenen organizasyonda İncekara günümüz kadınlarının sorunları, boşanmalar, aile içi şiddet gibi konulara değindi.

KARAMANLI KADINLARDAN İNCEKARA`YA BÜYÜK İLGİ

İncekara`nın Karaman`daki ikinci durağı Piri Reis Kültür Merkezi oldu. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde AK Parti Karaman Kadın Kolları`nın misafiri olan İncekara karamanlı kadınlara kadın ve kadının siyasetteki, iş hayatındaki yeri hakkında bir panel verdi. İncekara kadınların siyaset ve iş hayatında daha aktif rol almalarını istediklerini ve bunun için mücadele ettiklerini söyledi. Programın sonunda AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Halide İncekara`ya Karaman`a yaptığı ziyaret anısına çeşitli hediyeler verildi.

KARAMAN`I KARIŞ KARIŞ GEZDİ

İncekara panelin ardından tadilatı halen devam etmekte olan AK Parti Karaman il binasına ziyarette bulunarak il başkanı Süleyman Atik`ten il binası hakkında bilgi aldı. İncekara buradan Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu`yu da makamında ziyaret ederek, Türkiye`de en fazla boşanma vakasının yaşandığı Karaman ilinde bu sorunun önüne nasıl geçileceği ile ilgili tecrübe paylaşımında bulundu. 12.03.2010

Kategori: Faaliyetler
Önceki yazı
TÜRKİYE`NİN MAĞDUR ÇOCUKLARI MERCEK ALTINDA
Sonraki yazı
KAYIP ÇOCUKLARA ANNE ŞEFKATİ
Menü