İncekara Beylikdüzü İlçesi’ne Can Suyu Oldu

AK Parti İstanbul milletvekili Halide İncekara sorumlu olduğu Beylikdüzü ilçesinde teşkilatlara ve vatandaşa can suyu verdi. Meclisin tatil olma fırsatını değerlendiren İncekara önce Beylikdüzü teşkilatına seçim çalışmaları konusunda tecrübelerini aktardı. İlçe teşkilatının yönetim kurulu toplantısına katılan İncekara, teşkilat mensuplarının sorularını cevapladı.

EV SOHBETLERİNE KATILDI

İncekara teşkilatlarla bir araya geldikten sonra Beylikdüzü`nde ev sohbetlerine de katıldı. Samimi bir havada geçen ev sohbetlerinde İncekara AK Parti iktidarı dönemi ile Türkiye`nin geçirdiği değişimi anlattı. İncekara özellikle çocuk, kadın ve demokratik haklar konusunda Türkiye`nin çok önemli ve büyük adımlar attığının altını çizdi.

BEYLİKDÜZÜ`NÜ KARIŞ KARIŞ GEZDİ

Ev sohbetlerinin ardından vatandaşların nabzını da tutmayı hedefleyen İncekara, sorumlu olduğu Beylikdüzü`nü karış karış gezdi. İncekara`ya Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Celal Babayiğit ve çok sayıda vatandaş da eşlik etti. Beylikdüzü esnafı ve vatandaşlarının büyük ilgi gösterdiği İncekara, esnaftan gelen istekleri dinledi. ?Hizmette başarmak için bir iman iki aşk üç fedakârlık gerekir? diyen Halide İncekara, esnafın ve vatandaşların sorularına büyük bir içtenlikle cevap verdi.

İNCEKARA KARADENİZLİLERLE HORON TEPTİ

Mahalle gezisini Beykarder de noktalayan AK Parti Milletvekili İncekara ve Başkan Uzun, İstanbul`da yaşayan Karadenizlilerin misafiri oldu. Kemençe ve horonun eşliğinde karşılanan İncekara misafirler için hazırlanan mangalların başına geçerek kendi elleri ile misafirlere hamsi kızarttı. Sohbet havasında geçen hamsi ziyafetinin ardından İncekara davetliler tarafından tepilen horana eşlik etti. 18-19 Ocak 2011

Kategori: Faaliyetler
Önceki yazı
İNCEKARA 2010`U DEĞERLENDİRDİ
Sonraki yazı
İncekara Genç Kürsü 2023`ün Konuğu Oldu
Menü