İncekara Genç Kürsü 2023`ün Konuğu Oldu

İNCEKARA GENÇ KÜRSÜ 2023`ÜN KONUĞU OLDU

Her hafta sonu farklı mahallelerde düzenlenen Genç Kürsü, bu hafta Talatpaşa, Fatih ve İnönü mahallelerindeydi. İstanbul`da gerçekleştirilen gençlik programlarını kaçırmayan AK Parti İstanbul Milletvekili Halide İncekara Esenyurt ilçe gençlik kolları tarafından düzenlenen programda gençleri yalnız bırakmadı.

Ak Parti İstanbul Gençlik Kolları’nın içeriğini belirlemiş olduğu ve gençlerin 2023’e dair hayallerini anlattıkları Genç Kürsü Vizyon 2023 programları, İstanbul’un 39 ilçesinde hız kesmeden devam ediyor. Her hafta sonu Cumartesi ve Pazar akşamları düzenlenen programların Esenyurt ayağında çalışmalarını çocuk ve gençlik üzerine yürüten AK Parti İstanbul milletvekili Halide İncekara Esenyurt’lu gençleri yalnız bırakmadı.

GENÇLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Her hafta sonu farklı mahallelerde düzenlenen Genç Kürsü, bu hafta Talatpaşa, Fatih ve İnönü mahallelerindeydi. Talatpaşa Şehitler Parkı Sosyal Tesisleri’ndeki programa İstanbul Milletvekili Halide İncekara, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, İlçe Kadın Kolları Başkanı Pakize Yağcı’da katıldı. Programlarda, geceye katılan ve hayallerini anlatan gençler arasında yapılan çekilişle ise 100 temel eserden oluşan kitap seti, dijital fotoğraf makinesi, cep telefonu ve MP3 hediye ediliyor. 30.01.2011

Kategori: Faaliyetler
Önceki yazı
İncekara Beylikdüzü İlçesi’ne Can Suyu Oldu
Sonraki yazı
İncekara’nın Bilinmeyenleri Kahve Molasında
Menü